Akció!

Kubatol spray

Original price was: 8 529 Ft.Current price is: 5 199 Ft. | Nettó: (4 094 Ft)

Leírás

A Kubatol Pix spray egy sebkezelő spray, ami távol tartja a legyeket az állatoktól és segít megelőzni a sebfertőzést. A készítmény fertőtlenítő hatású is.

Kubatol Pix Spray egy sebkezelő spray, ami távol tartja a legyeket az állatoktól és segít megelőzni a sebfertőzést. Jellegzetes szagú, sárgásbarna szinű folyadék. Az etil-acetátban és alkoholban oldott és akril-kopolimerben diszpergált bükkfakátrány kivonat optimális oldékonyságot biztosít. A segédanyagok a lepermetezett területen filmréteget képeznek, mely távoltartja a nedvességet és a szennyeződést. A bőr levegőzését és az izzadást nem gátolja, segíti a sebgyógyulás folyamatát.

Javallat:

Fertőtelnítő hatású sebkezlő szer. Necrobacillosis, büdös sátaság, mechanikus behatástól eredő felületes bőrsérülések heyli kezelésére. Patkolás utáni preventív kezelésre, patafaragás utáni kezelésre, sebkörnyék ellátására. Fül- és farokraágás megelőzésére.

Adagolás és alkalmazás:

Külsőleg. Lényegében folyékony kötszernek is tekinthető.  Használat előtt felrázandó. A palackot függőlegesen kell tartani. Az alkalmazott adag mennyisége függ a kezelendő bőrfelület nagyságától. A palackot a bőrtől 15-20 cm-re tartva a szórófej lenyomásával egyenletesen kell az aeroszolt a bőrfelületre juttatni úgy, hogy feleslegesen ne folyjon le. A hatékonyság fokozása érdekében 2-3 egymás feletti plasztikus réteget kell képezni úgy, hogy minden egyes létrehozott rétegnél meg kell várni míg az tökéletesen megszárad. Szükség estén 2-3 nap múlva alkalmazása megismételhető.

Ellenjavavallatok:

Macskákon nem alkalmazható. Nedvező ekcéma esetén nem alkalmazható. Gyulladt, sérült bőrfelületen, vérző vagy nedvező sebeken nem alkalmazható.

Összetétel 100g-ra:

pix fagi (bükkfa kátrány) 4,6g; atilacetát 54,2g; akrilát-kopolimer (30%) 4,2g; ethanol 7,0g; dimethyletherum 30,0g

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kubatol spray” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .