TailWell2 Szarvasmarha farokszőr nyírófej

208 390 Ft | Nettó: (164 087 Ft)

Cikkszám: DF18250 Kategória: Címke:

Leírás

Az Új-Zélandi sikeres modell következetes továbbfejlesztése:
– Még könnyebb
– Még hatékonyabb
– Még kevésbé igényel karbantartást

A fejőstehenek farkán lévő szőr nehézkes levágásának megkönnyítésére lett kifejlesztve. Az ürülékkel és vizelettel szennyezett tehén-farokszőr eltávolítása fontos az állatállomány, a tej és a fejő ember optimális higiéniája miatt. Optimális tejminőség érdekében a tehén-farokszőrt évente kétszer kell levágni.

TailWell2 halkan dolgozik és sima vágást végez. Csupán max. 4 másodperc fakanként, a vágást egyszerűen a fejés közben is el lehet végezni. Egy külső penge forog egy belső penge körül, így se az állat, se az ember számára nem áll fenn sérülésveszély. Rendszeres kenés, mint minden nyírógépnél, fontos, és minden 30-adik, de legfeljebb 50-edik nyírás után elvégzendő. A szőr elővágása erős szennyeződés ill. kérgesedés esetén sem szükséges.

Az akkumulátor töltéseként szennyezettségi foktól függően 100-200 farkat lehet megnyírni. A kések után csiszolása szennyezettségi foktól függően 1000-2000 nyírás után szükséges, amit a szállított csiszolópasztával egyszerűen és problémamentesen gyakorlatlan használó is el tud végezni.

További információk

Tömeg 1,24 kg