VP. adapter Speedrite 20000 230V 20J

319 829 Ft

Cikkszám: BESE120 Kategória: Címke:

Leírás

Speedrite 20000R távirányítóval vezérelhető hálózati villanypásztor tápegység max. 200 km vezetékhosszra. 20 J kimenő energiával. Cyclic Wave működéssel és Bi-Polar technológiával.

Távolságok: 200 km
Bemeneti feszültség 100 – 240 V
Maximális tárolt energia 34,0 J
Maximális kimenő energia 22,0 J
Kimeneti feszültség @ 100 Ω 6000 V
Kimeneti feszültség @ 500 Ω 8,800 V
A földelő rudak minimális száma szükséges 8

Súly: kilogramm 6,1 kg
Térfogat: 350 x 250 x 140 mm


Cyclic Wave ™ technológia. Tiszta, erőteljes impulzust biztosít, amely maximalizálja a kerítés vonalán áthaladó energiát, ami folyamatos teljesítményt biztosít a kerítés végéig az optimális állattartás érdekében.
Kétpólusú technológia. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kerítésrendszert kivételesen jól végezze száraz, alacsony vezetőképességű talajban.
A Speedrite kerítés távvezérlővel (a távvezérlésű Speedrite energizálókkal) lehetővé teszi a bekapcsolás vagy kikapcsolás lehetőségét a kerítésvonal bármely pontjáról. Ez megkönnyíti a javítások és karbantartások kezelését.
Jelzőfények (feszültség). A könnyen olvasható fénysávos kijelző gyors mérést biztosít a gyors kerítés diagnosztikához szükséges energizáló kimeneti feszültségre. A LED-kijelző pirosan jelenik meg, ha erősen betölti.
Erős, kompakt kialakítás. A csúcstechnológiás komponensek és a fejlett kutatás és fejlesztés lehetővé tették számunkra, hogy egy kompakt, robusztus polimer tokban erőteljes energizálókat készítsünk.
Nagy terminálok. A kényelem érdekében a feszültségszabályozó ház elejére szerelve ezek a nagy kapcsok könnyen beállíthatók és legfeljebb két kerítéshuzalt fogadhatnak el. A hornyos csatlakozók megkönnyítik a vezetékek behelyezését és a jó csatlakozást
Alacsony interferencia. A Cyclic Wave ™ technológia kiemelkedő kerítésű teljesítményt nyújt és segít az elektromágneses interferencia minimalizálásában a nemzetközi EMC szabványoknak megfelelően.
Félfeszültségű terminál.

További információk

Tömeg 10 kg
0