Kompakt fűtőegység

51 390 Ft | Nettó: (40 465 Ft)

Cikkszám: PLSK60F Kategória: Címkék: , ,

Leírás

SK 75F Kompakt fűtőegység.

A háztáji gépcsalád lelke. Tartalmazza a légkeverő ventilátort, a fűtőelemeket, a szabályzó egységet mérőszondával, világító számlapú digitális hőmérőt, fűtéskijelző LED-et, és a nyomógombokat a beállításhoz.

A keltető dobozba a tetején vágott nyílásba kell be helyezni a fűtőegységet, csatlakoztatni a hálózatra, és azonnal működik. A ventilátor állandóan megy, a kijelző folyamatosan mutatja a keltetőtér hőmérsékletét. A kijelző fölötti fűtés LED eleinte folyamatosan világít, jelezvén, hogy a fűtés maximális, majd ahogy megközelíti a belső hőmérséklet a kívánt értéket, a szabályzó elkezdi leszabályozni a fűtő teljesítményt, a LED villogásra vált. A szabályzóba beépített PID teljesítmény-szabályzós program megkeresi a bevitt hőmennyiség és a keltetőgép hő-veszteségének egyensúlyát, azaz tizedfokra pontosan beáll a hőmérséklet.

Mennyi legyen a hőmérséklet?

Ha a   ”FEL” nyomógombot nyomjuk le először (és felengedjük), akkor villogva kiírja a beállított értéket, azt, hogy mennyinek kell-kellene lennie a hőmérsékletnek?

Ha meg akarjuk változtatni a kívánt hőmérsékletet, akkor tovább lépegetve a FEL ill. LE nyomógombokkal, írjuk be, hogy mennyit szeretnénk. Néhány másodperc múlva ”veszi” az új parancsot és megkezdi az átállást az új értékre.

Nem felejti el a beállított értéket, azaz esetleges áramszünet után visszaáll arra az értékre, ahol volt.

F   Fordítómű vezérlés

A szabályzó egység oldalán van egy csatlakozó dugalj, ide kell bedugni a fordítómű csatlakozóját.

A forgatás-vezérlés 6 percenként 1 másodpercnyi időig ad 12V (AC váltóáramú!) kimenetet a fordítóműre. A forgatókar elfordul (18fokkal), elbillenti a tojásbölcsőket, majd újabb 6 perc múlva megint tovább fordul, billent egy kicsit. 2óra alatt csinál egy kört, azaz visszaér a kiinduló helyzetbe.

Ha a „LE” nyomógombot nyomjuk meg először, akkor folyamatos kimenetet adunk a fordítóműre.

Így tudjuk beforgatni a bölcsőket középre, tojás berakási helyzetbe.

 

Áramigény: 230V

Fűtő teljesítmény max.: 75W

Ventilátor: 12V/DC  1,7W  Légszállítás: 69,6 m3/h

Kettős szigetelésű.

Ezzel a fűtő teljesítménnyel és ventilátor légszállítással kb. ilyen hőszigetelésű, méretű és belső kialakítású  légtereket lehet az elvárt pontossággal és hőeloszlással felfűteni.

További információk

Tömeg 2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kompakt fűtőegység” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .